Allergie informatie: Verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse geitenkaas
- 1 eetlepel citroensap
- 20 olijven (zwart zonder pit)
- 1 kleine ui
- 1 eetlepel boter
- zout
- peper (uit de molen)
- grissini (soepstengels)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini
- Allergieen informatie