Allergie informatie: Verse rode pesto / tappenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zongedroogde tomaatjes
- 20 gram verse basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels balsamico azijn
- 4 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
- 75 gram parmezaanse kaas
- minimaal 10 eetlepels goede olijfolie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hapjes
- Verse rode pesto / tappenade
- Allergieen informatie