Allergie informatie: Wilde paddestoelenpaté op toast
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 30 toastjes:
- 20 gram gedroogde gemengde wilde paddestoelen
- 50 gram boter
- 380 gram champignons, in plakjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 eetlepels cognac
- 0,6 deciliter slagroom
- 1 theelepel verse tijm
- 0,25 theelepel jeneverbessen, gemalen
- 100 gram kleine melbatoastjes
- creme fraiche voor erbij
- 30 verse peterselieblaadjes
- zout
- zwarte peper
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Zalm- broccoli uit de wok
Met wilde zalmfilet, broccoli en rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Zalmfilet met kruidenkorst uit de oven
Met wilde zalmfilet, bladpeterselie en dille uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalmpakketjes met aardappel en prei
Met zalm, aardappelen en prei uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Hapjes
- Wilde paddestoelenpaté op toast
- Allergieen informatie