Allergie informatie: Aardappelen met knoflook en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel boter
- 4 eetlepel olijfolie (extra vergine)
- 1,5 kg aardappelen (geschild en in blokjes van 3 centimeter gesneden)
- rozemarijntakjes
- knoflook
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelen met knoflook en rozemarijn
- Allergieen informatie