Allergie informatie: Aardappelkroketten
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram in de schil gekookte aardappelen
- 100 gram geraspte pecorinokaas
- 0,5 eetlepel boter
- 2 theelepels provencaalse kruiden
- 4 stuks eieren
- snufje peper
- paneermeel
- scheutje melk
Meer Recepten
- Mosselen met aardappelkroketjes en salade
Met mosselen, salade en aardappelkroketjes uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - wiefke - Sla op zijn belgs
Met sla, asperge, sperziebonen uit Belgie
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Maaltijdsalades - willie - Aardappelkroketten met Italiaanse kaas en spek
Met aardappelpuree, paneermeel en eieren uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelkroketten
- Allergieen informatie