Allergie informatie: Aardappelragout met kwark
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram aardappels
- 4 frankfurterworsten
- 125 milliliter groentebouillon
- zout
- peper
- 4 eetlepels fruitazijn
- een paar druppels vloeistof
- 300 gram magere kwark
- 50 milliliter melk
- 2 eetlepels geraspte mierikswortel
- 1 snufje cayennepeper
- enkele slabaadjes
- 1 rode paprika
- enkele takjes peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelragout met kwark
- Allergieen informatie