Allergie informatie: Aardappelsalade met schnitzelspiesjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg vastkokende aardappels
- 1 ui
- 2-3 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels witte wijnazijn
- 0,25 bouillonblokje
- 1 theelepel mosterd
- zout en peper
- 350 gram varkensschnitzel
- 2 plakken ontbijtspek
- ca. 20 gram pitloze groene olijven
- 4 tomaten
- 0,5 bosje basilicum
- satéprikkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelsalade met schnitzelspiesjes
- Allergieen informatie