Allergie informatie: Franse aardappelsoufflé
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kruimige aardappels
- zeezout
- 2 rode paprika's
- 4 knoflookteentjes
- 1 theelepel tijm
- 3 eetlepels olijfolie
- peper
- 1 deciliter melk
- 50 gram geraspte belegen goudse kaas
- 4 eieren
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Kipfresh
Met kipfilet, abrikozenjam en franse uiensoep uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - slimpie - Kipspiesen met tomaten
Met kipfilet, cocktailtomaten en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Franse aardappelsoufflé
- Allergieen informatie