Allergie informatie: Frittata
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vastkokende aardappelen, geschild en gehalveerd
- 8 eieren
- 2 takjes peterselie,fijngehakt
- 2 teentjes knoflook,fijngehakt
- snufje milde paprikapoeder
- zout en vers gemalen peper
- 50 gram boter
- 2 middelgrote uien,in ringen
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Meer Recepten
- Frittata di patate/aardappelomelet met balsamico en ui
Met eieren, balsamicumazijn en uien uit Italie
4 porties - 50 minuten
Aardappelgerechten - Ilola - Tomata frittata
Met tomaten, eieren en surimi uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - nikart - Frittata van spinazie, olijven en feta
Met spinazie, aardappelen en paprika uit Nederland
4 porties - 1 uur
Groentegerechten - hurricane06 - Frittata met spinazie en bacon
Met eieren, bacon en bosuitjes uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet
Met varkensreepjes, chorizo en paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Gourmet - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Frittata
- Allergieen informatie