Allergie informatie: Gevulde aardappels met zuurkool en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 vastkokende aardppels (ca. 1,2 kg)
- 2 paprika's (groen en rood )
- 1 bosje bosui
- 1 zak zuurkool (425 gram)
- 2 eetlepels + een beetje boter
- paprikapoeder
- zout en peper
- 1 laurierblad
- 100 gram belegen kaas (aan 1 stuk)
- 250 milliliter crème fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Gevulde aardappels met zuurkool en paprika
- Allergieen informatie