Allergie informatie: Kippenboutjes met rozemarijn & champignonsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 2 eetlepel Blue Band vloeibaar boter
- 2 theelepels rozemarijn
- 1 kilo aardappelen met schil
- 600 gram gehakte spinazie (diepvries)
- 1 zakje (Knorr) champignonsaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro