Recensies van Romige aardappelpuree á la Branco
Terug naar Romige aardappelpuree á la BrancoRecensies
-
Heb deze eens gemaakt, heb er nog nooit van gehoord dat iemand een rauw eigeel door de puree doet. Ik moet zeggen dat de smaak gewoonweg goddelijk was. Door de ei is de puree niet alleen voller van smaak. Het haalt klonten aardappelen eruit, het heeft meer volume en is witter van kleur en de puree glanst zo mooi op het bord. Het bindt de puree juist super goed. Dat kan ik echt puree noemen. Mijn ouders dachten dat het puree uit een poeder zakje kwam die je met water aanlengen moest omdat hij zo romig eruit zag. Tot ze hem proeften. Heel erg bedankt voor dit heerlijke recept! Was echt lekker! 5 sterren! Ook jouw broccoli recept was mega goddelijk!Serena gaf dit recept 5/5 sterren
-
Jammie heb weer zin aan deze aardappelpuree
-
Dit recept komt me bekend voor en ik maak het ook op deze manier. Het recept heb ik van mijn oma en moeder. Nog een leuke tip : maak gehakt aan zoals je gewend bent,maar gebruik geen paneermeel maar meng deze puree erdoor en doe het in een broodbakblik en een halfuur in de oven op 200*. Snijd het in plakjes voor op brood óf als bijgerecht bij bv sambal goreng boontjes of zo. Een aanrader!Barbara Metz gaf dit recept 5/5 sterren