Allergie informatie: Yoghurtfrisse Malta aardappeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo Malta aardappelen
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 1 eetlepel platte peterselie, fijngesneden
- 1 eetlepel verse tijm
- 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden
- 150 milliliter Griekse yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
Meer Recepten
- Rozemarijn aardappeltjes
Met krieltjes, rozemarijn en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - Kimberlayy - Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Geroosterde aardappeltjes
Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Griekse kip met aardappeltjes
Met kipfilets, aardappelen, uien uit Griekenland
4 porties - 2 uur
Ovenschotels - vivien - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Yoghurtfrisse malta aardappeltjes
- Allergieen informatie