Allergie informatie: Ajam bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond kipfilet
- 1 ui
- champignons (optioneel)
- 1 fles tomaten ketchup
- 6 eetlepel suiker
- 4 eetlepel azijn
- 4 eetlepel zoete ketjap
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder (optioneel)
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ajam bali
- Allergieen informatie