Allergie informatie: Asperges met kippen- en varkensschnitzels en snelle hollandaisesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkenshaas
- 400 gram kipfilet
- zout
- peper
- 4 verse eieren
- 6-8 eetlepels bloem
- circa 150 gram paneermeel
- 2 kilo witte asperges
- 1 citroen (biologisch)
- suiker
- 150 gram + 6-8 eetlepels boter
- 1 eetlepel volle yoghurt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro