Allergie informatie: Asperges met rode mul en wittewijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo asperges, geschild en in schuine stukken gesneden
- 8 rode mul filets
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel suiker
- sap van 1 citroen
- olie om te bakken
- voor de witte wijn saus:
- ½ ui, fijn gesneden
- ½ winterwortel, fijn gesneden
- ¼ stengel bleekselderij, fijn gesneden
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 pot visfond a 380 ml
- 200 milliliter droge witte wijn
- 200 milliliter (koks)room
- peper en zout
- Voor de peterselie-olie:
- ½ peterselie
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Asperges met rode mul en wittewijnsaus
- Allergieen informatie