Allergie informatie: Fruitige varkensspiesjes (bbq)
Terug naar het receptIngrediënten
- ingredienten voor de rub (droge marinade):
- 175 gram bruine suiker
- 4 eetlepels abrikozenjam
- 2 eetlepels worcestershiresaus
- 6 eetlepels azijn
- 1 theelepel mosterdpoeder
- ingredienten voor de spiesjes:
- circa 450 gram varkensfilet in blokjes van ong. 2 0,5 cm
- 1 klein blikje abrikozen of ananas, uitgelekt
- 8 gewelde pruimen zonder pit
- extra nodig:
- 4 satépennen, met wat olie ingevet of 4 satéstokjes die een tijdje in water hebben gelegen
Meer Recepten
- BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - BBQ ananas
Met ananas, olijfolie en kaneelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Aardappels met tijm bij de bbq
Met aardappelen, tijm en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Fruitige varkensspiesjes (bbq)
- Allergieen informatie