Allergie informatie: Gemarineerde entrecote
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stukken entrecote
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel ketjap
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 2 eetlepels ketchup
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels gedroogde Spaanse peper
- 2 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- 2 sjalotje
- 2 eetlepels gesnipperde peterselie
- zout
- 3 eetlepel crème fraîche
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk - Entrecote met ratatouille
Met entrecote, courgette en paprika uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gemarineerde olijven
Met olijven, wijnazijn en olijfolie extra vierge uit Italie
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Gemarineerde entrecote
- Allergieen informatie