Allergie informatie: Kipspiesjes met verse kruiden
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kipfilet
- 2 eetlepels citroensap
- 2 theelepels verse oregano, fijngehakt
- 3 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
- 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 a 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- extra:
- satéstokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Kipspiesjes met verse kruiden
- Allergieen informatie