Allergie informatie: Kipstoofpotje op de BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 ontbeende kippendijen
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 takjes tijm (samengebonden)
- 1 takje rozemarijn
- 1 takje salie
- 1 takje oregano
- 8 lange repen spek
- circa 16 voorgekookte krieltjes
- 200 gram kleine champignons
- groenten naar keuze (zoals rode paprika, prei, wortel, ui en courgette), in kleine stukjes
- 3 deciliter rode wijn
- 3 deciliter bouillon
- 4 kleine stoofpannetjes
Meer Recepten
- BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - BBQ ananas
Met ananas, olijfolie en kaneelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Aardappels met tijm bij de bbq
Met aardappelen, tijm en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Kipstoofpotje op de bbq
- Allergieen informatie