Allergie informatie: Makreel van de BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 verse makrelen
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram gerookte magere spekblokjes
- 50 gram pijnboompitten
- 1 sinaasappels
- 2 eetlepels verse koriander
- olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Makreel van de bbq
- Allergieen informatie