Allergie informatie: Mexicaanse worstjes op de barbecue
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg dikke saucijzen (ca. 1 kg)
- 2 klein zakjes tortillachips (50 gram), licht geplet
- 1 potje tomatensalsa
- 100 gram cheddarkaas
Meer Recepten
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi - Spiesjes van barbequeworstjes, spek met abrikozen
Met barbeque worst, spek en abrikoos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)
Met red snapper, bananenblad en kemangi uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruitspiesjes voor bij de barbecue
Met gemengd fruit, creme fraiche en honing uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk - Zalmmoten op de barbecue
Met zalmmoten, citroen en asperges uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Mexicaanse worstjes op de barbecue
- Allergieen informatie