Allergie informatie: Papillotte van kabeljauwhaasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks kabeljauwhaasje (ongeveer 100 gram per papillotte)
- 2 stukken prei, enkel het wit, in julienne gesneden
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 100 gram grijze garnalen
- glaasje droge witte wijn
- 150 milliliter room
- klein doosje tomatenpuree
- snuifje currypoeder
- cayennepeper
- kruidenboter
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Papillotte van kabeljauwhaasje
- Allergieen informatie