Allergie informatie: Saté Kambing
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram lamsvlees, in langwerpige stukjes
- 1,5 deciliter zoete ketjap
- 0,5 citroen
- 1 stuk groene chilipeper
- 2 mespunten peper
- 1 mespunt laos
- 1 mespunt zout
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kambing santen pedis (gesmoord geitenvlees in kokos sausje)
Met geitenvlees, kokos en kardemom uit Indonesie
8 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Saté kambing
- Allergieen informatie