Allergie informatie: Saté Karachi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager rundvlees, in blokjes
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 eetlepel djinten
- 1 eetlepel honing
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels arachideolie
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerrie Saté Kambing
Met lamsvlees, santen en groene kerriepasta uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Saté karachi
- Allergieen informatie