Allergie informatie: Southern chicken met tortillachips & komkommersalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 grote wraptortilla's
- 50 milliliter zonnebloemolie
- 3 tenen knoflook
- 3 theelepels paprikapoeder
- 4 kippenboutjes
- 1 eetlepel oregano
- 1 theelepel cayennepeper
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel komijnzaad
- zout
- peper
- 1 pot witte bonen
- 2 takjes koriander
- 100 milliliter olijfolie
- 2 limoenen
- 1 komkommer
- 1/2 gesnipperde rode ui
- 1 rode peper
- 2 eetlepel fijngesneden koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Southern chicken met tortillachips & komkommersalade
- Allergieen informatie