Allergie informatie: Tournedos met spek-kappertjesboter
Terug naar het receptIngrediënten
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes knapperig uit. Schep ze op een bord met keukenpapier en laat ze uitlekken en afkoelen.
- Meng met een vork de kappertjes, tijm en spekjes door de zachte boter. Voeg peper en weinig zout naar smaak toe. Schep de boter op een vel vershoudfolie. Rol de boter tot een rol op en draai de zijkanten als een snoepje dicht. Laat de boter in de koelkast opstijven.
- Bestrijk de tournedos met de resterende olijfolie en bestrooi met zout
- peper. Grill de tournedos op de hete barbecue in 2-4 minuten aan elke kant naar wens gaar. Serveer met de spek-kappertjesboter.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Tournedos met spek-kappertjesboter
- Allergieen informatie