Allergie informatie: Varkenschampignonkebabs met zwarte olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere hamlappen, in stukjes van 2x2 cm
- 1 teen knoflook, fijn gehakt
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel fijngehakte ontpitte zwarte olijven
- 1 verse limoen
- 50 milliliter olijfolie
- vers gemalen zwarte peper
- 200 gram kleine champignons
- 8 spiesen 1-2 uur geweekt in koud water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Varkenschampignonkebabs met zwarte olijven
- Allergieen informatie