Allergie informatie: Bieslookspinazie met kipfilet en zoete aardappelpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo zoete aardappels
- 250 gram aardappels
- zout
- peper
- 4 kipfilets (à circa 150 gram)
- kipkruiden
- 50 gram+ 4 eetlepels boter
- 600 gram jonge bladspinazie
- 100 gram sjalotjes
- 1 bosje bieslook
- 1 theelepel geraspte citroenschil (biologisch)
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bieslookspinazie met kipfilet en zoete aardappelpuree
- Allergieen informatie