Allergie informatie: Casselerrib met macadamiakorst en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram + 2 eetlepels koude boter
- 50 gram gruyère (stuk)
- 40 gram geroosterde macadamia noten
- 2 sneetjes brood
- 1 eetlepel mosterd
- 0,5 bosje peterselie
- 5 takjes tijm
- zout
- peper
- 1 theelepel suiker
- 1 kilo casselerrib (stuk)
- 500 gram witte asperges
- 500 gram groene asperges
- 2 middelgrote tomaten
- 800 gram krieltjes
- 1 pakje mix voor hollandaisesaus
- 150 milliliter melk
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Casselerrib met macadamiakorst en asperges
- Allergieen informatie