Allergie informatie: Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram conchiglioni (pasta)
- 250 gram gehakt van rund en varken
- 200 gram gerookte spekreepjes
- 800 gram verse spinazie
- het sap van 0,5 citroen
- 10 blaadjes salie
- 2 sjalotten
- 200g ricotta
- 30g grana pandano (blok)
- 1 eetlepel boter
- 3 eetlepel panko(japans paneermeel)
- nootmuskaat
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus
- Allergieen informatie