Allergie informatie: Curry van tomaten met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel kokosolie
- 1 ui gesnipperd
- 2 tenen knoflook uitgeperst
- 1-2 eetlepels rode currypasta (naar smaak)
- 2 theelepels geschilde en geraspte gember
- 1 blik tomatenblokjes op sap
- 200 milliliter kokosmelk
- 3 blaadjes djeroek poeroet (limoenblaadjes)
- 4 mooie stukken zalmfilet
- 100 gram spinazieblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Curry van tomaten met zalm
- Allergieen informatie