Allergie informatie: Drentsch Stoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sjalotjes
- 2 Drentse droge worsten (a 100 gram)
- 50 gram boter
- 1 kilo runderlapjes
- 1 flesje bruin bier op kamertemperatuur
- zout, peper
- 15 gram peterselie
- 25 gram selderij
Meer Recepten
- Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Stoofpotje van hoevekip
Met kip, prei en wortelen uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stoofschotels - pikenik69 - Stoofpotje parelhoen en basilicum
Met parelhoen, basilicum en tomatenblokjes uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Stoofpotje ala Paul
Met schouderkarbonade, krieltjes en sperzieboontjes uit Belgie
4 porties - 2 uur
Herfst - paul1961 - Aubergine stoofpotje
Met aubergine, sjalotje en tomaten uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Drentsch stoofpotje
- Allergieen informatie