Allergie informatie: Eendenborst
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eendenborsten van circa 350 gram per stuk
- zout
- peper
- 2-3 volle eetlepels rode-bessengelei
- 3 theelepels mosterd
- 150 mm witte wijn
- 0,5 theelepel bouillonpoeder
- 3-4 eetlepels granaatappelpitjes
Meer Recepten
- Snelle pekingeend
Met mihoen, eendenborst, komkommer uit China
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - fielos - Salade van eendenborst en vijgen
Met eendenborst, vijgen en bramenjam uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - irispons - Eendenborst met sinaasappel
Met eendenborstfilet, sinaasappels en honingmosterd uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - lucyvader - Eendenborst met hete Sinaasappelsaus
Met eendenborst, sinaasappelsap en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 1 uur
Wild - jaccor - Eendenborstfilet met pastinaak en blauwe bessensaus
Met eendenborst, pastinaak en blauwe bessen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Wild - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eendenborst
- Allergieen informatie