Allergie informatie: Eendenborstfilet met granatappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 flinke of 4 kleine eendenborstfilets
- Zout en verse peper
- Boter
- 250 milliliter kippenbouillon
- 3 eetlepels witte wijnazijn
- 2-3 eetlepels honing
- 2 eetlepels granaatappelmelasse
- 1 kruidnagel
- 4 dessertlepels granaatappelpitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eendenborstfilet met granatappelsaus
- Allergieen informatie