Allergie informatie: Amé Komoeté (eieren in kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 eieren
- 1 ui, fijngesneden
- olie
- 0,5 theelepel tamarindepasta, of 1 eetlepel azijn
- 1,5 deciliter kokosmelk
- 1 theelepel suiker
- 1 rode peper, fijngesneden
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel komijn
- 0,25 theelepel kurkuma
- zeezout
Meer Recepten
- Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Karsigu (geitenvlees in kokossaus)
Met geitenvlees, santen en boemboe uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Amé komoeté (eieren in kokossaus)
- Allergieen informatie