Allergie informatie: Florentijnse frittata
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- 2 gesnipperde sjalotjes
- 1 eetlepel gehakte basilicum (vers of diepvries) of 1 eetlepel pesto
- zout en peper
- 100 gam verse gehakte spinazie
- 0,5 bakje cherry-tomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 gram mozzarella, in dunne plakjes
Meer Recepten
- Frittata di patate/aardappelomelet met balsamico en ui
Met eieren, balsamicumazijn en uien uit Italie
4 porties - 50 minuten
Aardappelgerechten - Ilola - Tomata frittata
Met tomaten, eieren en surimi uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - nikart - Frittata van spinazie, olijven en feta
Met spinazie, aardappelen en paprika uit Nederland
4 porties - 1 uur
Groentegerechten - hurricane06 - Frittata met spinazie en bacon
Met eieren, bacon en bosuitjes uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet
Met varkensreepjes, chorizo en paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Gourmet - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Florentijnse frittata
- Allergieen informatie