Allergie informatie: Foe Yong Hai
Terug naar het receptIngrediënten
- Saus:
- 1 teen knoflook
- 1 blikje tomatenpuree 140 gram
- 250 milliliter kippenbouillon
- 100 milliliter gembersiroop
- eetlepel sojasaus
- zonnebloemolie
- omelet en vulling:
- 1 prei
- 1 ui
- 1 winterwortel
- 1 bakje champignons
- 8 eieren
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel sojasaus
- sesamolie
Meer Recepten
- Foo Yong Hai 4
Met ei, taugeh en tomaat uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foe yong hai
Met eieren, prei en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Eiergerechten - jaccor - Foo Yong Hai-saus
Met bouillon, tomatenketchup en doperwten uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Fou yong hay
Met champignons, ui en prei uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - harwoon - Foe yong hai saus
Met bouillon, tomatenpuree en aardappelmeel uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Foe yong hai
- Allergieen informatie