Allergie informatie: Foe yong hai
Terug naar het receptIngrediënten
- saus:
- 150 centiliter tomatensap
- 1 theelepel sambal
- 1 mespuntje gemberpoeder djahé
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 desert lepel maïzena
- 1 á 2 theelepels zoetstof
- 1 theelepel honing
- Omelet:
- 2 eieren
- peper
- zout
- 0,5 bakje champignons
- 25 gram taugé
Meer Recepten
- Zoet-zure foe yong hai-saus
Met gembersiroop, tomatenketchup en ketjap manis uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Foo Yong Hai 4
Met ei, taugeh en tomaat uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foe yong hai
Met eieren, prei en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Eiergerechten - jaccor - Foo Yong Hai-saus
Met bouillon, tomatenketchup en doperwten uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Fou yong hay
Met champignons, ui en prei uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Foe yong hai
- Allergieen informatie