Allergie informatie: Frittata met champignons, erwtjes en spek
Terug naar het receptIngrediënten
- klontje boter
- 1 eetlepel olijfolie, + extra voor invetten ovenschaal
- 1 prei, schoongemaakt en in ringen gesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 150 gram erwtjes (diepvries)
- 200 gram kastanjechampignons, in plakjes gesneden
- 150 gram spekreepjes
- 8 eieren
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- handvol Parmezaanse kaas
- 70 gram zachte geitenkaas
- zout
- peper
- 1 theelepel balsamicoazijn
- 2 theelepels olijfolie
- handvol rucolablaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Frittata met champignons, erwtjes en spek
- Allergieen informatie