Allergie informatie: Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 eieren
- 1 zakje Parmezaanse kaas (100 gram)
- 1 rijpe avocado
- 1 0,5 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels mayonaise
- 5 eetlepels kerriesaus
- 4 eetlepels hot ketchup
- zout
- peper
- 0,25 rode paprika
- 0,25 groene paprika
- 0,5 krop sla
- spuitzak met grove kartelmond
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro