Allergie informatie: Jhinga sambal (garnalen-eierensambal)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gepelde garnalen
- 4 hardgekookte eieren, gepeld en in vieren
- 3 deciliter kokosmelk
- 1 kleine fijngehakte ui
- 1 geperst teentje knoflook
- 1 verse ontpitte en gehakte groene chilipeper
- sap van 0,5 citroen
- snuf chilipoeder
- 0,5 theelepel zout
- garnering:
- 50 gram gekookte fijne doperwten
- vers gehakte blaadjes koriander
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Jhinga sambal (garnalen-eierensambal)
- Allergieen informatie