Allergie informatie: Omelet met feta en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 grote eieren
- 2 eetlepels gehakte verse basilicum
- 1 eetlepel gehakte verse munt
- 3 bosuitjes, fijngesneden
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 75 gram feta, verkruimeld
- 8 kleine trostomaatjes, gehalveerd
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- omelet- of koekenpan waarvan de bodem 18 centimeter doorsnede is
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Omelet met feta en tomaten
- Allergieen informatie