Allergie informatie: Pasta-hamomelet
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram achterham
- 8 eieren
- 100 milliliter melk
- zout
- peper
- 4 eetlepels olijfolie
- 400 gram verse lintpasta (koelvak)
- 150 gram doperwten (diepvries)
- 1 radiccio (100 gram)
- 1 krop sla
- 3 eetlepels witte wijnazijn
- suiker
- 4 eetlepels gebakken uitjes
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Vindaloo-pasta
Met tomatenpuree, venkelzaad en ketoembar uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Pasta-hamomelet
- Allergieen informatie