Allergie informatie: Spaanse oventortilla
Terug naar het receptIngrediënten
- zout
- peper
- 5 eieren
- 1 deciliter slagroom
- 100 gram geraspte kaas
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 750 gram vastkokende aardappels
- 3 rode uien
- 1/2 eetlepel verse tijm
- olijfolie
- 1 rode paprika
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Spaanse oventortilla
- Allergieen informatie