Allergie informatie: Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hardgekookte eieren
- 1 ui, flink klein gemaakt
- 1 teentje knoflook, zéér klein gehakt/gesneden
- 0,5 theelepel trassi
- 1 theelepel serehpoeder
- 2 lombokjes
- 0,5 theelepel ketumbar
- 0,25 theelepel djinten
- 1 theelepel koenjit
- 2 deciliter santen
- 2 djeruk purut bladeren
- 2 salam bladeren
- zout
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)
- Allergieen informatie