Allergie informatie: Champignon-kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 gram eekhoorntjesbrood
- 125 milliliter water
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 30 gram boter
- 125 milliliter slagroom
- 125 milliliter witte wijn
- 3 eierdooiers
- 250 gram Emmentaler
- 250 gram jonge kaas
- zout
- 200 gram champignons
- 1 eetlepel bieslook
- 1 eetlepel peterselie
- stokbrood
Meer Recepten
- Rijst met kip
Met rijst, kippenborst en tomaat uit Belgie
3 porties - 40 minuten
Gevogelte - aty - Champignon in de oven
Met champignons, kruidenkaas en bieslook uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Warm - sandyke - Champignons met kruidenboter
Met champignon en kruidenbote uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Gourmet - bregjesb - Champignon-groentecurry
Met rijst, broccoli en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - carolienm - Simpele gegrilde groenteschotel
Met courgette, paprika en champignon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - jankranendonk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Champignon-kaasfondue
- Allergieen informatie