Allergie informatie: Franse kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 teentje knoflook
- 10 gram boter
- 350 milliliter witte wijn
- 400 gram extra gruyére
- 150 gram brie
- 1 eetlepel maiszetmeel
- kaasfonduepan of pan met extra dikke bodem
- grove rasp
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Franse kaasfondue
- Allergieen informatie