Allergie informatie: Gegratineerde kaasfondue uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram raclettekaas (aan een stuk)
- 150 gram zachte blauwschimmelkaas
- 300 milliliter droge witte wijn
- 2 theelepels maizena
- 250 gram krielaardappels
- 200 gram champignons
- 1 rijpe peer
- 3 dikke plakken tarweroggebrood
- 0,5 baquette
- 1 klein blikje ananas
- 1 potje augurken
- 1 teentje knoflook
- 100 gram gekookte rauwe ham
- 150 gram gekookte ham
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Gegratineerde kaasfondue uit de oven
- Allergieen informatie