Allergie informatie: Heet fonduesausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 chilipeper
- 1 eetlepel wiskey
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bouillon di mama
Met mager soepvlees, mergpijpje en maggiblokjes uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Soepen - IrmBaz - Bloemkool Masala (Surinaamse bloemkool)
Met bloemkool, kerrie en tomatenpuree uit Suriname
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Heet fonduesausje
- Allergieen informatie